We krijgen allemaal te maken met vraagstukken tijdens het bewandelen van ons levenspad. Soms hebben we het gevoel verdwaald te zijn, voelen we een leegte of gemis waar we geen antwoord op hebben, of zien we geen uitweg in een situatie. Misschien ervaar je een gevoel van ontevredenheid en weet je niet precies wat de oorzaak is?

Bewustwording is de eerste stap naar verandering

Wanneer je bewust bent waar bepaald gedrag, gedachten of gevoelens vandaan komen ontstaat ruimte. Je leert jezelf beter kennen en begrijpt waarom je doet zoals je doet. Levensthema’s en patronen kunnen niet altijd worden opgelost, zodat je er geen last meer van hebt. De sleutel ligt in het bewust worden en accepteren, zodat je de keuze kunt maken om het anders te doen. Met behulp van kerngesprekken begeleid ik je op het pad van bewustwording.

De confrontatie met jezelf aangaan is de sleutel naar de verbinding met jezelf.

Een kernsessie is voor jou als je…

 • voelt dat er meer in het leven is, maar je jezelf tegenhoudt.
 • bewust wilt worden van waarom je doet zoals je doet.
 • gedrag en patronen wilt doorbreken waar je tegen aanloopt.
 • antwoord wilt op bepaalde levensvragen.
 • niet weet welke richting je op wilt in het leven.
 • je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen.
 • het moeilijk vindt om eigen keuzes te maken.
 • niet meer weet waar je nu echt blij van wordt.
 • klaar bent met jezelf klein houden en in je licht wilt gaan staan.

Dit levert het je op:

 • een plek waar je vrij bent om je verhaal te delen.
 • meer inzicht in jezelf en begrip voor jezelf.
 • je accepteert jezelf, wat meer rust en ontspanning oplevert.
 • antwoorden op levensvragen.
 • bewustwording van wie je bent en wat je doet.
 • inzicht in je volgende stap.
 • je durft jezelf te zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen gaan we op reis naar de kern van wie je bent en waar je staat. Door gerichte en verdiepende vragen kijken we naar wat je tegenhoudt om je licht te laten schijnen. En ja, dit kunnen soms best confronterende vragen zijn. Ik bied een plek waar je je veilig voelt om jezelf te laten zien. Voorafgaand neem ik telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Een wederzijdse klik vind ik belangrijk als basis voor onze gesprekken. Naar aanleiding van dit eerste (gratis) kennismakingsgesprek stuur ik je misschien nog een aantal vragen toe, zodat we tijdens de kernsessie sneller bij de kern kunnen komen. Soms is één sessie al voldoende om weer ruimte ervaren voor je volgende stap. Mogelijk bespreken we na de sessie eventuele vervolgsessies.

De kerngesprekken vinden op locatie plaats, of online via Skype en duren 1 uur.
Tarief: €75,- (incl. btw) per gesprek.

Onbegrensd jezelf zijn; dat is wat ik je gun.

Een kernsessie aanvragen?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Naam (verplicht)


leef met je armen wijd openWie ben ik?

Woorden geven aan wat er in je binnenwereld afspeelt; dat is mijn kracht. Met behulp van metaforen en beeldspraak verwoord ik helder wat je in jezelf tegenkomt. Vanuit een bovengemiddelde nieuwsgierigheid naar mijzelf en het leven ben ik al een ruime tijd onderweg in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb al heel wat zijwegen genomen en blokkades overwonnen. Grote sprongen genomen zonder te weten waar ik zou gaan landen, met ergens altijd het diepe vertrouwen dat de landing zacht zou zijn. Naast mijn achtergrond in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk put ik dan ook uit mijn eigen levenservaring. Als begeleider heb ik geleerd – en leer ik nog steeds – om naar de wortel te gaan van de patronen die ons in het hier en nu weerhouden om onze ware zelf te zijn. Belangrijke waarden in mijn begeleiding zijn openheid, kwetsbaarheid, veiligheid en verbinding.

Meer over mij

De weg van bewustwording is niet makkelijk. Het vraagt om lef en moed om eerlijk in je innerlijke spiegel te kijken. Ik bied je een veilige plek om de uitdaging van het leven aan te kijken. Altijd vanuit het uitgangspunt; het leven is met je, niet tegen je.