Minder denken, meer voelen. Je gevoel is een belangrijke raadgever in het leven. Toch raken we tijdens het bewandelen van ons levenspad  steeds verder verwijderd van ons gevoel. Het denken neemt de overhand. Als coach begeleid ik je op het pad van bewustwording.

 • Heb je last van negatieve en/of angstige gedachten en pieker je veel?
 • Voel je je vaak onzeker, of heb je een laag zelfbeeld?
 • Voel je niet meer waar je echt blij van wordt?
 • Vind je het moeilijk om keuzes te maken?
 • Ben je geneigd je vaak aan te passen aan je omgeving?

Van bewustwording naar verandering

Ons hoofd kan behoorlijk met ons aan de haal gaan! Negatieve gedachten houden ons tegen in het leven, tot we steeds verder uit verbinding raken met onszelf. Helaas bestaat er geen toverstokje om deze gedachten helemaal weg te toveren. Bewustwording creëert wel de mogelijkheid om andere keuzes te maken. Je kunt ervoor kiezen om je gedachten niet te geloven en jezelf niet te verliezen in de gedachtestroom. Langzamerhand merk je dat de gedachten steeds minder prominent aanwezig zijn. Van een harde stem gaan ze over tot een zacht gefluister.

De sleutel ligt in het bewust worden en accepteren. Dan kun je de keuze maken om het anders te doen.

Dit kan ik voor je betekenen

Een veilige plek waar je vrij bent om je verhaal te delen. Iemand die naar je luistert, doorvraagt en inzicht brengt in je gedachten en gevoelens. Samen gaan we naar de kern van waar je tegenaan loopt. Ik ga graag de diepte in, wat leidt tot een duurzame verandering in gedrag en patronen. Ik maak gebruik van effectieve methoden uit NLP, Transactionele Analyse (TA) en Systemisch werk.

 1. Inzicht: waar loop ik tegenaan en wat gebeurt er precies?
 2. Bewustwording: gedachten, overtuigingen en gedrag.
 3. Oorsprong: naar de kern.
 4. Transformatie: patronen loslaten en doorbreken.

Coaching tarief

Een coachingstraject is altijd op maat gemaakt. Voorafgaand neem ik telefonisch contact met je op voor een eerste (gratis) kennismakingsgesprek. Een traject kan bestaan uit één tot meerdere sessies. Soms is één sessie al voldoende om ruimte te ervaren voor een volgende stap. Een sessie duurt 60 min en vindt plaats in Woerden (kan zowel binnen als buiten), of digitaal (via Skype). Tarief per sessie is € 65,- (incl. btw). Heb je een minder toereikend inkomen en wil je wel graag een coachsessie aanvragen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. We vinden vast een oplossing.

Onbegrensd jezelf zijn; dat is wat ik je gun.

Een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Naam (verplicht)


  leef met je armen wijd openWie ben ik?

  Woorden geven aan wat er in je binnenwereld afspeelt; dat is mijn kracht. Met behulp van metaforen en beeldspraak verwoord ik helder wat je in jezelf tegenkomt. Vanuit een bovengemiddelde nieuwsgierigheid naar mijzelf en het leven ben ik al een ruime tijd onderweg in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb al heel wat zijwegen genomen en blokkades overwonnen. Grote sprongen genomen zonder te weten waar ik zou gaan landen, met ergens altijd het diepe vertrouwen dat de landing zacht zou zijn. Naast mijn achtergrond in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk put ik dan ook uit mijn eigen levenservaring. Als begeleider heb ik geleerd – en leer ik nog steeds – om naar de wortel te gaan van de patronen die ons in het hier en nu weerhouden om onze ware zelf te zijn. Belangrijke waarden in mijn begeleiding zijn openheid, kwetsbaarheid, veiligheid en verbinding.

  Meer over mij

  De weg van bewustwording is niet makkelijk. Het vraagt om lef en moed om eerlijk in je innerlijke spiegel te kijken. Ik bied je een veilige plek om de uitdaging van het leven aan te kijken. Altijd vanuit het uitgangspunt; het leven is met je, niet tegen je.