samenwerken tekstschrijver

Geef me een pen en een stuk papier en de woorden komen vanzelf. Schrijven is al vanaf dat ik de macht over taal kreeg een onderdeel in mijn leven. Als klein kind schreef ik verhaaltjes en briefjes en dit is nooit meer gestopt. Ik denk in verhalen die zich als beelden op mijn netvlies afspelen.

Werkervaring

Voordat ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap heb gemaakt, heb ik werkervaring opgedaan in verschillende gebieden. Zowel bij een marketingbureau als in de reclamewereld. Marketingmedewerker, communicatiespecialist en content creator zijn functies waarin ik veel heb mogen leren. Over de wereld van communicatie, marketing en over mijzelf.

NLP achtergrond

Ik vind het fascinerend hoeveel invloed taal heeft op hoe we overkomen en wat we uitstralen. Tijdens de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner is het die kennis die me het meest heeft geraakt. Mede dankzij NLP heb ik de kracht ontwikkeld om de juiste vragen te stellen die leiden naar de kern. Door deze vragen aan mijzelf te stellen weet ik nu waar mijn talenten liggen en waar ik energie van krijg. Vanuit KernPracht maak ik de verbinding tussen mijn kwaliteiten en mijn waarden en missie.

“Door middel van content creatie en tekstschrijven ondersteun ik mensen en organisaties bij het vergroten van de zichtbaarheid en uitdragen van hun missie. Dit doe ik op het vlak van maatschappelijke betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.”

Rake vragen

Ik ben nieuwsgierig en op zoek naar het verhaal achter de boodschap. Naast de kern bij mijzelf zoek ik ook de kern bij de ander. Wat wil je vertellen? En waar gaat het écht over? Door de juiste vragen te stellen kom ik voorbij de lagen bij de bron van het verhaal. Ik geef woorden aan het beeld dat je wilt schetsen. Ik schrijf het verhaal wat zich in jouw gedachten heeft ontvouwt.

“Ik luister naar de woorden die je vertelt én dat wat je niet zegt.”

Naar de kern

Door mijn achtergrond in NLP luister ik naar de woorden die je vertelt én dat wat je niet zegt. Hierdoor begeleid ik je om een laag dieper te komen in de kern van wat je wilt vertellen en uitstralen. Dit doe ik door middel van interviews – telefonisch of één-op-één -, door de juiste vragen te stellen en me in te leven in de doelgroep. Ik ondersteun met teksten voor websites, blogs en offline media zoals artikelen, flyers en brochures. Naast persoonlijke ontwikkeling schrijf ik graag over maatschappelijke thema’s, lifestyle onderwerpen en duurzaamheid. Ik ben nieuwsgierig en vind het ontzettend leuk om nieuwe gebieden te ontdekken.


Lijkt het je leuk om met mij samen te werken?

Ik werk het liefste vanuit een stromende samenwerking. Samen komen we tot het resultaat wat jij in gedachten hebt. Vertrouwen en verbinding zijn voor mij belangrijke waarden. Vanuit deze waarden zet ik mij volledig in om jouw wensen te realiseren.

Past dit bij jou? Stuur me dan zeker een berichtje en laten we kennismaken!

Naam (verplicht)