samenwerken freelance tekstschrijver

Geef me een pen en een stuk papier en de woorden komen vanzelf. Schrijven is al vanaf dat ik de macht over taal kreeg een onderdeel in mijn leven. Als klein kind schreef ik verhaaltjes en briefjes en dit is nooit meer gestopt. Ik denk in verhalen die zich als beelden op mijn netvlies afspelen.

Ervaring

Voordat ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap heb gemaakt, heb ik werkervaring opgedaan in verschillende gebieden. Zowel bij een marketingbureau als in de reclamewereld. Marketingmedewerker, communicatiespecialist en content creator zijn functies waarin ik veel heb mogen leren. Over de wereld van communicatie, marketing en over mijzelf. Naast mijn werkervaring heb ik veel geleerd tijdens de opleiding NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Ik vind het fascinerend hoeveel invloed taal heeft op hoe we overkomen en wat we uitstralen.

Ik geef woorden aan het verhaal dat zich in jouw gedachten heeft ontvouwt.

Mede dankzij NLP heb ik de kracht ontwikkeld om de juiste vragen te stellen die leiden naar de kern. Door de juiste vragen te stellen kom ik voorbij de lagen bij de bron van het verhaal. Dit doe ik door middel van interviews – telefonisch of één-op-één – en me in te leven in de doelgroep. Ik ondersteun met teksten voor websites, blogs en offline media zoals artikelen, flyers en brochures. Naast persoonlijke ontwikkeling schrijf ik graag over maatschappelijke thema’s, lifestyle onderwerpen en duurzaamheid. Ik ben nieuwsgierig en vind het ontzettend leuk om nieuwe gebieden te ontdekken.

“Door middel van content creatie en tekstschrijven ondersteun ik mensen en organisaties bij het vergroten van de zichtbaarheid en uitdragen van hun missie.”

Tarieven

Mijn uurtarief voor tekstschrijven, content creatie en advies & ondersteuning is € 75,- (excl. btw). Vaak kiezen opdrachtgevers voor een maandelijkse afname van werkzaamheden, bijvoorbeeld in de vorm van een abonnement. Hiervoor gelden aangepaste tarieven. Stuur me gerust een berichtje als je hier meer over wilt weten!


Bloggen voor coaches

Je hebt een duidelijke missie. Een boodschap die je wilt uitdragen en waarmee je jouw doelgroep wilt inspireren. Maar telkens wanneer je vol goede moed je laptop openklapt om te gaan typen loop je vast. Er verschijnt geen woord op papier! Frustrerend, omdat je jouw boodschap in gedachten al 10 keer hebt verteld. Herkenbaar? Dan is mijn pakket ‘bloggen voor coaches’ iets voor jou.

  • Interview van 30 min voor inhoud (telefonisch of via Skype).
  • 1 blog op basis van het interview (ong. 800 woorden).
  • 2 extra social media posts.

Tarief: € 197,- (excl. btw).

Extra: werk je met WordPress? Eventueel plaats ik de blog ook op je website en regel ik het Yoast SEO-gedeelte. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Websiteteksten

Je website is je visitekaartje. Ontzettend belangrijk dus dat je jouw boodschap daar helder verwoordt! Daarbij wil je graag dat je website vertelt wie jij bent. Jouw persoonlijke verhaal in je eigen woorden, concreet en lekker leesbaar.

  • Interview voor het bespreken van de inhoud (telefonisch of via Skype).
  • Een briefing waarin ik ook advies geef over de menu-structuur en pagina-indeling.
  • Websiteteksten die naadloos bij jou aansluiten.

Tarief: € 924,- (excl. btw), dit is een indicatietarief voor een website met ong. 5 pagina (homepage, service/dienst, over-mij, werkwijze, contactpagina)

Extra: ik ondersteun je in het hele traject. Ik heb ervaring met WordPress en plaats de teksten ook op je website, regel het Yoast SEO-gedeelte en adviseer over de pagina-indeling.

Eindredactie

Vind je het heerlijk om zelf in de pen te kruipen en verhalen te schrijven? Dat snap ik als geen ander! Echter, na een tijdje dansen de woorden voor je ogen en verlies je de rode draad in je verhaal. Ik help je door een lekker leesbaar verhaal van jouw tekst te maken, speur alle typ- en dt-foutjes uit de tekst en zorg dat je jouw boodschap kernachtig verwoordt.

  • Stuur je tekst naar me toe en je ontvangt het binnen 2 werkdagen retour.
  • Voor zowel blogs, artikelen, folders en brochures als korte social media posts.

Tarief: € 35,- (excl. btw) per A4, dit is een indicatietarief. De prijs is afhankelijk van de geschreven tekst. Stuur je tekst naar me toe, dan ontvang je een op maat gemaakte prijs. Voor maandelijks terugkerende opdrachten reken ik een aangepast tarief.

IJzersterke ‘over mij’-pagina

Eén van de meest bekeken pagina’s op je website is de ‘over mij’-pagina. Wat je op deze pagina laat zien, bepaalt in hoge mate of je bezoeker zich aangetrokken voelt om tot aankoop over te gaan. Belangrijk dus om daar jouw onderscheidend vermogen te verwoorden! Maar hoe doe je dat? Ik help je er graag bij!

  • Interview van 30-60 min waarin we bij de kern komen van je verhaal.
  • Een ijzersterke profieltekst voor je ‘over mij’-pagina.

Tarief: € 275,- (excl. btw)

Extra: Ik werk samen met een fotograaf die jouw boodschap versterkt met krachtige portretfoto’s. Lees meer over dit unieke pakket.


Ik werk(te) o.a. voor:

gewerkt voor organisaties