Package Deal: unieke profieltekst incl. fotografie

‘Wie ben je?’; als deze vraag wordt gesteld, wat antwoord je dan? Vertel je me hoe je heet? Of waar je woont? Vertel je me welk werk je doet? Welke producten of diensten je aanbiedt? 

Het beantwoorden van de vraag ‘wie ben je?’, is vaak niet gemakkelijk. Denk er maar eens over na… Wat maakt jou eigen? Uniek? En hoe vertaal je dit naar een krachtig beeld en verhaal?

Je website is je etalage

Op je website laat je zien wie je bent en waarom de bezoeker vooral bij jou moet zijn. Een heldere website die duidelijk maakt wat jij te bieden hebt is onmisbaar. Eén van de meest bekeken pagina’s op je website is de ‘over mij’-pagina. Wat je op deze pagina laat zien, bepaalt in hoge mate of je bezoeker zich aangetrokken voelt om tot aankoop over te gaan.

Op je ‘over mij’-pagina laat je zien wat jou eigen maakt.

Het is best lastig om je onderscheidend vermogen onder woorden te brengen. Vaak is dit namelijk je blinde vlek. Het zijn de eigenschappen en waarden die voor jou zo vanzelfsprekend zijn, dat ze je niet meer opvallen. Daarbij kan het ook nog eens ongemakkelijk voelen om dit over jezelf te verwoorden.

Dit is wat jou onderscheid

Je ware unique selling point ligt binnen in jezelf. Jij onderscheidt je met jouw (kern)waarden, missie en drijfveren. Dit zijn de elementen die je boodschap kracht geven. Je begrijpt beter waarom je doet wat je doet en hoe dit past in het grotere plaatje van je leven.

Waarom heb je gekozen voor de producten of diensten die je aanbied? Wat wil je daarmee bereiken? En wat maakt dat dat zo belangrijk voor je is? Dát zijn de vragen die ertoe doen.

Werkwijze

Samen met jou gaan we op zoek naar de diepere laag van het verhaal dat je wilt vertellen. We stellen vragen die leiden naar de stroom onder de oppervlakte, de kern van wie je bent. Dit vertaalt Liesbeth naar een unieke profieltekst voor jouw website. Naast een ijzersterk verhaal word je boodschap door Margo versterkt met krachtige portretfoto’s. Portretfoto’s die passen bij je uniciteit en onderscheidend vermogen.

 • Interview van 30 min waarin we bij de kern komen van je verhaal.
 • Een ijzersterke profieltekst voor je ‘over mij’-pagina.
 • 3 krachtige portretfoto’s die je verhaal versterken.

De investering voor het complete pakket is € 475,- (excl. btw).

Wil je een IJzersterke profielpagina? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  Naam (verplicht)


  Wie zijn wij?

  margo en liesbeth

  Liesbeth Slooijer, freelance tekstschrijver, NLP Master en coach bij KernPracht. Dankzij mijn achtergrond in NLP stel ik de juiste vragen die leiden naar leiden naar de kern. Hierdoor kom ik voorbij de lagen aan de oppervlakte, bij de bron van het verhaal dat je wilt vertellen.

  Lees meer over mij.

  Margo de Wijk, fotograaf en beeldend kunstenaar bij Portretkunst. Ik vertaal elementen uit je verhaal naar unieke fotografie die in één oogopslag laat zien wie je bent. Ik wandel graag buiten de gebaande paden, wat resulteert in beelden die opvallen.

  Lees meer over mij.