over liesbeth slooijerLiesbeth Slooijer

KernPracht is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring om dichterbij mijn kern te komen. Het is het pad naar mijn kern en mijn missie om anderen bewust te maken van wat de kern is; de kern van jezelf, de kern van de uitdagingen in het leven en de kern van het leven. Als een rode draad loopt het met me mee en ontvouwt het zich verder door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

De kracht om uitdagingen in het leven aan te gaan zit in jezelf.

Ik geloof dat ieder mens uniek is en bestaat uit een innerlijke bron van liefde en kracht. De kracht die je nodig hebt om de uitdagingen in het leven aan te gaan zit in jezelf. Door keuzes te maken vanuit jezelf kom je steeds dichter bij de persoon die je ten diepste bent. En wat is er mooier dan de pracht te ervaren van je eigen kern: KernPracht.

Mijn reis

Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording zijn thema’s die als een rode draad door mijn leven lopen. Naast de bewustwording in het alledaagse leven heb ik veel over mijzelf ontdekt tijdens de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Hierdoor weet ik waar mijn kracht ligt en waar ik energie van krijg. Mijn persoonlijke ontwikkeling staat niet stil. Inmiddels ben ik bezig met de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen en ontwikkel ik mij tot trainer en coach op psychosociaal vlak.

Vanuit KernPracht maak ik de verbinding tussen mijn kwaliteiten en mijn waarden en missie.

Mijn missie

Het is mijn missie om vanuit authenticiteit de ander bewust te maken van de kern waar het daadwerkelijk over gaat. Als tekstschrijver doe ik dit door de kern op te zoeken van het verhaal dat je wilt vertellen en wat je wilt uitstralen. Met mijn blog deel ik mijn ervaring in de reis naar mijn kern en mijn inzichten over de kern van het leven. In de vorm van gedichten geef ik metaforische woorden aan onderwerpen waar – soms – taal niet eenvoudig voor te vinden is.

leef met je armen wijd open kernpracht


Leef! met je armen wijd open

Leven met je armen wijd open, dat is mijn levensmotto. Best spannend! En ook heel waardevol.

Het betekent namelijk dat ik open sta voor alles wat op mijn pad komt. De mooie momenten en ook de momenten waarbij ik liever even om wil keren. Dit zijn vaak de uitdagingen die het leven biedt om een stap verder te komen. Leven met je armen wijd open voelt misschien kwetsbaar, maar maakt ook dat het leven intens wordt beleefd.

Mijn kernwaarden in het leven zijn vrijheid, verbinding, liefde en authenticiteit.