• Liesbeth schrijft mooie teksten die je raken en aan het denken zetten. Ik beveel haar van harte aan, als je niet weet hoe je de kernboodschap van je organisatie naar buiten wilt brengen of bijvoorbeeld vastloopt met de teksten op je website of sociale media. Ze voelt goed aan wat jij als klant nodig hebt om de juiste boodschap te verwoorden. Ze leeft zich in, denkt mee en gebruikt haar natuurlijke intuïtie om de kern van de boodschap te vinden. En vervolgens zet ze die naadloos op papier. Ze is gedreven om het beste uit zichzelf te halen om jouw organisatie te helpen. Daarbij is Liesbeth ook gewoon een aardig mens, een jonge vrouw met het hart op de goede plek en prettig in de omgang. Onze samenwerking en gesprekken heb ik als bijzonder aangenaam ervaren. Onze wegen zullen zich zeker blijven kruisen.

  Monique van der Schans Eigenaar Zaak inZicht
 • Liesbeth stelt de juiste vragen, neemt de tijd, luistert, vraagt door (de vraag achter de vraag) en checkt of wat ze heeft gehoord, klopt. We zijn super tevreden over het resultaat! In deze tekst staat wie wij zijn, wat wij doen en wat onze meerwaarde is voor iedere organisatie en medewerker. We hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Liesbeth is een professional; ze bereidt haar vragen goed voor, is duidelijk in hoe het proces verloopt en werkt resultaatgericht. Zij wil tot in de kern weten waar het nou écht om gaat. En dat maakt haar uniek!

  Christa Verhorst Bedrijfscoach MBM
 • De tekstschrijver die ik zocht voor mijn website gevonden bij Liesbeth omdat: - zij in het eerste telefonische contact begreep, aanvoelde en ook kon benoemen waar er op welke punten nog winst te behalen viel in het verbeteren van mijn websiteteksten en de totale uitstraling. - zij mij tegemoet kwam om eerst een proefpagina te willen schrijven zodat ik een bewuste keuze kon maken om met een goed gevoel toestemming te geven om mijn totale website te redigeren. Haar gedrevenheid, vaardigheden, passie, open rake vragen, initiatief, helderheid, empathische vermogen en vriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat ik elke vraag die ik had ook kon stellen. Mijn websiteteksten zijn absoluut mooier, duidelijker geworden. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.

  Carla de Reus Eigenaar Door de lens van Carla
 • Als zzpér heb ik erg veel plezier in mijn werk. Om dit echter te kunnen doen 'moet' je ook allemaal rotwerkjes doen waar ik minder mee heb. Boekhouding enzo, maar ook het bijwerken van mijn website, teksten en het invullen van een SEO (nee ik wist ook niet wat dat was). Maar gelukkig is daar Liesbeth. Geduldig laat ze je uitleggen wat je wilt om vervolgens met een concreet voorstel te komen. Ze heeft mijn website geredigeerd, een workshop uitgeschreven, alles weer netjes op mijn website gezet en dat SEO-ding (Yoast) ingevuld. Ze neemt bovendien zelf initiatief om contact op te nemen met mijn websitebouwer ect. In het contact met Liesbeth voel ik me echt gehoord, ze kan uitstekend luisteren en leeft zich in in de klant. Aanrader voor een iedere noob op gebied van tekstschrijven.

  Ellis van Schaik Eigenaar Fundament-EL
 • Door de overgang naar de nieuwe website wilden we alle teksten herschrijven naar moderner taalgebruik, ook wat meer naar Jip en Janneke taal. Tevens zochten we iemand om onze social media kanalen vorm te geven en te onderhouden. Liesbeth heeft ons geholpen door samen met ons te zoeken naar de passende taal. Wij zijn zeer positief met het resultaat. Ons missie als opleidingsinstituut staat uiteraard bovenaan. De taal moet passen in onze beleving van wie wij als AVPL zijn en wat wij willen uitdragen. De teksten die Liesbeth voor ons schrijft voldoen daar zeker aan. Ook zijn de reacties van onze klanten positief. Doordat Liesbeth een achtergrond heeft in NLP, snapt zij waar het bij NLP over gaat. Dit maakt de samenwerking makkelijk en vloeiend.

  Herman Korfage Mede-eigenaar Academie voor Psychologica
 • Ik heb Liesbeth leren kennen toen ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met het beter in markt zetten van mijn bedrijf. Al gauw ontstond er een klik. De klik ontstond al snel omdat Liesbeth het vermogen heeft om goed aan te voelen welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Zij luisterde echt naar mijn wensen en kon tussen de regels door lezen wat ik nu precies wilde en wat daarvoor nodig was. De door Liesbeth geschreven marketing teksten passen bij mij, ik herken mijzelf er in. Verder is Liesbeth punctueel, haar liefdevolle directe manier van mij aansporen maakt dat er veel werk in korte tijd is verzet. Het resultaat is dat mijn bedrijf op dit moment een grotere naamsbekendheid heeft en een groter bereik heeft op de verschillende sociale media.

  Kyra Hoogeveen Eigenaar Another Way 2 Sea