Soms kom je tijdens het bewandelen van je levenspad kruispunten tegen en weet je niet welke richting je op wilt gaan. Misschien voel je ontevredenheid en wil je nieuwe keuzes maken, maar weet je niet goed welke. “Dive into the deep” tijdens een kernsessie-traject en ga op onderzoek naar je verborgen drijfveren, talent en waarden.

 • Wil je meer inzicht in je drijfveren?
 • Vind je het lastig om je talenten te herkennen en benoemen?
 • Wil je meer werken en leven vanuit je missie?
 • Mis je een focus en doel in het leven?

Leven vanuit je missie

Ik geloof dat we allemaal een persoonlijke missie hebben in het leven. Je missie wordt gevormd door je talent – ja, die hebben we allemaal -, je (verborgen) drijfveren en belangrijkste waarden. Inzicht in deze persoonlijke elementen helpt je bij het zetten van volgende stappen in het leven. Je maakt makkelijker keuzes die bij je passen. Je weet en voelt beter wat goed voor je is, en welke richting je op wilt. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je meer zelfvertrouwen ervaart.

Leven vanuit je waarden, drijfveren en missie, brengen je naar meer levensgeluk, energie en passie.

Dit kan ik voor je betekenen

Samen gaan we naar de kern van wie jij bent. Met behulp van effectieve tools uit NLP en Systemisch werk komen we voorbij de lagen die je tegenhouden. Door gerichte en verdiepende vragen ontdek je steeds meer welke stappen je brengen naar meer levensgeluk, energie en passie in het leven. Dit vertalen we door naar concrete actiepunten die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven.

 1. Inzicht: waar sta ik nu, waar wil ik naartoe en wat houdt me tegen?
 2. Roadmap 1.0: talent, drijfveren en missie.
 3. Roadmap 2.0: belangrijkste waarden in kaart
 4. Daadkracht: van droom naar plan.

Tarief

Een traject bestaat uit ongeveer 4 kernsessies van 60 tot 90 min. Eventueel kunnen we deze uitbreiden indien nodig. Voorafgaand neem ik telefonisch contact met je op voor een eerste (gratis) kennismakingsgesprek. De sessies vinden plaats op een fijne locatie in Woerden. Tarief voor het hele traject is € 295,- (incl. btw). Heb je een minder toereikend inkomen en wil je wel graag een traject aanvragen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. We vinden vast een oplossing.

Een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Naam (verplicht)


  leef met je armen wijd openWie ben ik?

  Woorden geven aan wat er in je binnenwereld afspeelt; dat is mijn kracht. Met behulp van metaforen en beeldspraak verwoord ik helder wat je in jezelf tegenkomt. Vanuit een bovengemiddelde nieuwsgierigheid naar mijzelf en het leven ben ik al een ruime tijd onderweg in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zoek graag de diepte op en werk oplossingsgericht. In mijn begeleiding maak ik gebruik van effectieve methodes uit NLP, Transactionele Analyse (TA) en Systemisch werk. Belangrijke waarden in mijn begeleiding zijn openheid, kwetsbaarheid, veiligheid en verbinding.

  Meer over mij